Politica de Retur

Potrivit OUG nr. 34/2014, ai dreptul ca, in termen de 14 zile calendaristice de la primirea comenzii sa returnezi produsul / produsele comandat(e).

In acest scop, trebuie sa notifici Lumea lui Mog in scris, prin email hello@lumealuimog.ro asupra intentiei tale de a returna produsul / produsele achizitionat(e), fara obligativitatea invocarii unui motiv anume. In caz contrar,

Lumea lui Mog are obligatia sa returneze contravaloarea produsului / produselor in termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului / produselor returnat(e).

Produsele personalizate și pachetele care conțin produse personalizate nu pot fi returnate.

Lumea lui Mog poate refuza returul produsului / produselor.

Informatiile necesare care trebuie furnizate Lumea lui Mog pentru retur:

  • nume, prenume

  • adresa postala

  • adresa de email

  • numarul de telefon

  • numarul comenzii

  • modalitatea de plata dorita (datele contului bancar)

  • motivul returului (optional; informatia va fi folosia pentru imbunatatirea serviciilor).

Livrarea returului se va face printr-un serviciu de curierat ales de tine, iar toate taxele de transport vor fi in sarcina ta.

Adresa pentru trimiterea returului:

Strada Doamna Ghica, nr 16, Bl 3, Sc 1, ap 28, Sectior 2, Bucuresti

(Creative Industries Team SRL)
 

 

In cazul in care la livrare constati ca produsul / produsele este / sunt nefunctional(e) sau prezinta vicii de fabricatie, poti cere inlocuirea acestuia / acestora sau returnarea imediata a sumelor deja incasate de Lumea lui Mog, fara alte despagubiri. In acest scop, trebuie sa notifici in scris Lumea lui Mog, prin email hello@lumealuimog.ro, in termen de 48 de ore de la primirea comenzii.

Pentru mai multe detalii privind politica noastra de retur, te invitam sa vizitezi sectiunea „Termeni si Conditii Generale” de pe www.lumealuimog.ro